Over

Lynn Jonkers-Boeschoten @ Casa la Vida apartamentos Spanje
Lynn Jonkers-Boeschoten @ Casa la Vida apartamentos Spanje

by LJ is een uniek merk van eigen bodem. Al deze musthave accessories worden door Lynn Jonkers-Boeschoten(1990) met de hand gemaakt. Zij woont sinds september 2020 officieel in Spanje en alle items worden nu gemaakt met uitzicht op palmbomen en de prachtige bergen van Catalonië.

Mijn favoriete bezigheid is, hoe kan het ook anders, sieraden ontwerpen.
Ik vind het heerlijk omringd te zijn door al mijn kralen en andere materialen.
Het citaat “A job isn’t just a job, it’s who you are” had van mij kunnen zijn!
Ieder sieraad ontwerp ik met dezelfde passie, creativiteit, enthousiasme en aandacht voor detail wat tot uiting komt in mijn collecties.

Ik kies al mijn materialen zorgvuldig uit om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren.
Langdurig plezier is daardoor gewaarborgd!
Ik werk graag met duurzame, mooie materialen zoals: designer kwaliteitsleer, (half)edelstenen, schelp en extra dik verzilverde hangers en bedels.

Met inspiratie uit de kleurrijke natuur, mijn leefomgeving (hallo palmbomen) en het oneindige aanbod aan mooie materialen ga ik aan de slag. Sieraden maken is voor mij als mediteren. Iedere ochtend sta ik vroeger op dan mijn man en neem ik met mijn kopje koffie plaats aan mijn bureau. Ik start niets liever de dag dan met een paar uur sieraden creëren(óf lezen); een nieuwe ontwerp of in opdracht.

Voor wie maak ik mijn sieraden? In principe voor iedereen die ze mooi vindt natuurlijk! Maar in het bijzonder voor ‘zij’ die stoer en hip is en tijdloze items belangrijk vindt. Zij is zich bewust van wat zij draagt en wil dit ook uiten door middel van de juiste sieraden. Zij houdt van het leven en verwent zichzelf óf een ander graag met een mooie armband of ketting. Soms met een speciale of
persoonlijke reden, maar ook gewoon omdat het kan en mag! Zij waardeert de passie, zorg en
persoonlijke aandacht van handgemaakte producten en wil zich met unieke items onderscheiden
van de rest. Zij vinden het fijn dat niet van ieder sieraad honderden stuks zijn gemaakt en voelt zich met een item van by LJ dan dus ook uniek, speciaal. Daarnaast is zij vaak ook creatief en denkt na over de mogelijkheid tot het toevoegen van een persoonlijke touch. Alles wat ik ontwerp moet kloppen, af zijn. Dat vindt zij ook!

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan snel een kijkje in mijn webshop of speur op mijn Instagram feed(@byljfashionableaccessories). Omdat ik zóveel ideeën en ontwerpen heb waarvan ik er soms maar één of twee heb gemaakt, verschijnen deze niet altijd in de shop!

Liefs,

Lynn

P.S. Wil je het net even anders? Leuk, een extra persoonlijke touch!
Stuur mij even een berichtje via info@bylj.nl of WhatsApp 06-10644003 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!