Maat bepalen

ARMBANDEN
De armbanden van by LJ zijn over het algemeen ONE SIZE. Dit betekent niet altijd dat het jou ook past. Wanneer er bij de armband staat aangegeven dat de maat ONE SIZE is, betekent dit vanaf 16.5 cm. De armbanden worden afgewerkt met twee ringetjes waardoor de armband verstelbaar is vanaf 16.5 cm tot ongeveer 18 cm.

Wil je weten of de maat geschikt is voor jou? Meet dan even jouw pols door een meetlint strak om de pols te binden en de cm’s af te lezen. Bij het plaatsen van de bestelling plaats je bij opmerkingen jouw strak gemeten polsmaat en dan weet ik welke maat geschikt is voor jou!

ENKELBANDJES
Voor de enkelbandjes by LJ geldt hetzelfde als voor de armbandjes, alleen betekent ONE SIZE verstelbaar (met een verlengkettinkje) vanaf 23.5 cm tot ongeveer 27.5cm. Wil je weten of de maat geschikt is voor jou? Meet dan even jouw enkel door een meetlint strak om de enkel te binden en de cm’s af te lezen. Bij het plaatsen van de bestelling plaats je bij opmerkingen jouw maat en dan weet ik welke maat geschikt is voor jou!

KETTINGEN
Iedere ketting in de collectie heeft een bepaalde lengte of de keuze uit een aantal lengtes. Heb jij een leuke ketting gezien, maar vind je de lengte te kort of te lang? Geen probleem, je kan de ketting gewoon bestellen en bij de opmerkingen de door jou gewenste lengte vermelden. Dan komt het helemaal in orde!

RINGEN
De ringen van by LJ die zijn geregen op elastiek zijn door het elastiek geschikt voor meerdere ringmaten, vanaf ringmaat 17 tot ongeveer 19.5. Valt jouw ringmaat hierbuiten? Uiteraard geen probleem, je kan de ring gewoon bestellen en bij de opmerkingen jouw ringmaat vermelden. Dan komt het helemaal in orde!

Heb je na het lezen van deze uitleg toch nog vragen? Geen zorgen, stuur mij even een mailtje via info@bylj.nl óf bel of WhatsApp mij via 06-10644003. Ik help je graag verder.

Liefs,
Lynn