Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN
LET OP: Sinds september 2020 werkt by LJ vanuit Spanje. Dit heeft gevolgen voor de levertijd, zie hieronder.

Verzendkosten
Voor alle bestellingen binnen Nederland geldt gratis verzending. De verzendkosten voor verzendingen naar het buitenland bedragen binnen Europa €3,00- en buiten Europa €4,00-,.

Betaling
Na het plaatsen van een bestelling wordt direct een bevestiging per e-mail verstuurd met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendkosten en het eindbedrag.

Op www.bylj.nl worden twee betaalmethoden gehanteerd;
1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
2. PayPal
Met Paypal kunt u kiezen te betalen met creditcard of PayPal-rekeningsaldo. Met betaling via PayPal geeft u geen financiële informatie door aan Fashionable accessories by LJ. Een vereiste voor deze betaalmethode is het hebben van een PayPal-account.

Levering
by LJ zal de bestelling, na ontvangst van de betaling, in orde maken. Vanwege de verhuizing naar Spanje, worden de bestellingen iedere drie tot vier weken verstuurd naar Nederland. Houd u er dus rekening mee dat een bestelling een levertijd heeft van ca. drie weken.
Voor het verzenden van de bestellingen wordt gebruik gemaakt van PostNL. by LJ is niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

Retourneren en ruilen
Omdat elke ‘accessory’ uniek is en er natuurproducten als halfedelsteen en schelp worden gebruikt, kan de werkelijkheid iets afwijken dan de foto op de website. Een bestelling mag geretourneerd worden binnen 14 dagen na datum van aankoop. Hiertoe dient contact opgenomen te worden via info@bylj.nl of 06-10644003 voor opgaaf van reden en de items binnen 14 dagen teruggestuurd te worden naar onderstaand retouradres.

by LJ zal de gehele aankoopsom terugstorten. De aankoopsom van de geretourneerde bestelling zal binnen 30 dagen worden teruggestort.
Indien gewenst is het mogelijk de bestelling te ruilen. Het is helaas niet mogelijk afgeprijsde artikelen te retourneren en/of ruilen.

Retour adres:
Fashionable accessories by LJ
T.a.v. Lynn Jonkers
Amstel 67
3961HH Wijk bij Duurstede