Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN
Verzendkosten
Voor alle bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €2,00 inclusief BTW. Bij een bestelling van meer dan €30-, worden de verzendkosten kwijt gescholden. De verzendkosten voor verzendingen naar het buitenland bedragen binnen Europa €3,00- en buiten Europa €4,00-,.

Betaling
Na het plaatsen van een bestelling wordt direct een bevestiging per e-mail verstuurd met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendkosten en het eindbedrag.

Op www.bylj.nl worden twee betaalmethoden gehanteerd;
1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
2. PayPal
Met Paypal kunt u kiezen te betalen met creditcard of PayPal-rekeningsaldo. Met betaling via PayPal geeft u geen financiële informatie door aan Fashionable accessories by LJ. Een vereiste voor deze betaalmethode is het hebben van een PayPal-account.

Levering
Fashionable accessories by LJ zal de bestelling, na ontvangst van de betaling, zo spoedig mogelijk verzenden. Er wordt gestreefd om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn diezelfde dag nog te verzenden. Omdat dit niet altijd haalbaar is, wordt een levertijd van twee á drie werkdagen aangehouden. Voor het verzenden van de bestellingen wordt gebruik gemaakt van PostNL.
Fashionable accessories by LJ is niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door Post NL.
Retourneren en ruilen
Omdat elke ‘accessory’ uniek is en er natuurproducten als halfedelsteen en schelp worden gebruikt, kan de werkelijkheid iets afwijken dan de foto op de website. Een bestelling mag geretourneerd worden binnen 14 dagen na datum van aankoop. Hiertoe dient het retourformulier ingevuld te worden voor opgaaf van reden en de items binnen 14 dagen teruggestuurd te worden naar onderstaand retouradres.

Fashionable accessories by LJ zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten, terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor rekening van de klant. De aankoopsom van de geretourneerde bestelling zal binnen 30 dagen worden teruggestort.
Indien gewenst is het mogelijk de bestelling te ruilen. Dit dient aangegeven worden op het retourformulier.
Het is helaas niet mogelijk afgeprijsde artikelen te retourneren en/of ruilen.

Retour adres:
Fashionable accessories by LJ
T.a.v. Lynn Jonkers
Zwitsersekade 6
3707 HZ Zeist