Half edelstenen

In veel ‘Fashionable accessories’ vind je mooie halfedelstenen terug. Halfedelstenen zijn er in ontzettend veel soorten en kleuren met ieder een eigen betekenis en werking. Passend bij de collectie van Fashionable accessories by LJ, is hieronder een waardevolle samenvatting gegeven van de toegeschreven werking van de halfedelstenen.

Agaat heeft een stabiele kalmerende werking en heeft een gunstig effect op het zelfvertrouwen. Zorgt voor positieve energie, motivatie en creativiteit.

Amazoniet werkt zuiverend, kalmerend, verdrijft negatieve energie en ergernis. Het brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw.

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen en vergroot het zelfvertrouwen. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren omdat het de concentratie bevordert, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.

Howliet werkt kalmerend, versterkt positieve eigenschappen en geheugen, bevordert ambitie en geduld en maakt leergierig.

Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit en stimuleert liefde en verzorging. Jade verjaagt negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeën en laat taken minder ingewikkeld lijken.

Jasper werkt aardend en beschermend., helpt je doelen waarmaken, maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen, beschermt het eigen energieveld tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Labradoriet vermindert angst, geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen en stimuleert fantasie en creativiteit.

Opaliet werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde, opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan , eigenliefde en zelfacceptatie en werkt kalmerend bij verdriet.

Sneeuwvlok Obsidiaan bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.

Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend.